Even voorstellen

Ik ben Simon van den Berg, christen en 44 jaar oud. Ik ben getrouwd met Mirjam en vader van 3 kinderen in de tiener- en jongvolwassen leeftijd. Ik houd van humor, diepgang en kan genieten van een goede tijd hebben met mijn familie en vrienden, motorrijden, boeken lezen, wandelen en sport kijken.

In het kort
Ik heb een achtergrond in de zorg, voornamelijk in de psychiatrie, verslavingszorg en maatschappelijke opvang. Vanaf mijn 27e ben ik begonnen met het aanbieden van gesprekken door verzoeken vanuit mijn directe omgeving. Door de tijd heen heb ik ook gewerkt vanuit verschillende samenwerkingen, zoals een stichting en kerk. Sinds 2019 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Motivatie
Het doen van gesprekken is een bediening die mij veel vreugde geeft. Het doel is mensen begeleiden naar volwassenheid, orde scheppen waar wanorde is en herstellen van gebrokenheid. Gevolg hiervan is dat vrucht gedragen wordt en dat karakter zich vormt naar het beeld van Jezus. Hij is degene die de mens redt en vrijzet, de mens zelf is verantwoordelijk voor zijn groei naar volwassenheid en heiliging. Iedereen heeft daar een ander bij nodig en vaak zijn dat mensen uit de directe omgeving. Maar er kan meer nodig zijn door wat er speelt in iemands leven. En dat is waar ik hart en bewogenheid voor heb, mij toe geroepen weet.

Neem contact op

Mocht je vragen hebben of graag in contact willen komen, stuur dan een berichtje. Direct bellen of mailen kan natuurlijk ook.

telefoon

06 38 48 99 95

email

info@gesprekmetsimon.nl

Bezoekadres
Touwbaan 1
4205 AB Gorinchem
Kamer 1.10
(Gratis parkeren)

Gegevens
Bankrek.nr.: NL 16 KNAB 0258 3499 99
Kvk: 73735116
BTW: NL181199816B01

© 2022 Gesprek Met Simon