Traject

In een traject ga je dieper in op mogelijke belemmerende patronen in je leven. Je gaat niet voor een kortdurende en snelle oplossing, maar bent bereid om grondig te werk te gaan om zo tot blijvende verandering te komen. In een traject wordt regelmatig geëvalueerd om te kijken hoever je bent in je proces en of doorgang nodig is of niet. Hierbij kan je onder andere denken aan onderstaande thema’s.

Angst en/of paniek
Je verliest soms regie over je emoties en lichaam. Hoe kom je vrij van je behoefte aan controle en win je tegelijkertijd aan regie over jezelf?

Burn-out
Hoe hervind jij je energie en levenslust? Welke lessen kan je leren van hoe je tot nu toe hebt gefunctioneerd? Hoe kom je dichter bij jezelf waardoor gezonde grenzen kunnen ontwikkelen?

Innerlijk beschadigd zijn
Je wilt wel, maar het lijkt je niet te lukken. Je bent afgevlakt of reageert juist emotioneel heftiger dan je zou willen. Waar komt dat vandaan? En nog liever, hoe kan je dit veranderen?

Zelfveroordeling
Wat is het nut of de functie hiervan? Hoe kun je dit doorbreken?

Wat kun je verwachten van de trajectgesprekken?
Je wordt gestimuleerd en geholpen om bij de kern te komen.
Je gaat inzien hoe je huidige functioneren mede in verband staat met je geschiedenis. Door de wortel aan te pakken ligt de focus op verandering van binnenuit en minder op wilskracht.
Je krijgt zicht op achterliggende oorzaken en gaat verbanden ontdekken.


Er wordt een start gemaakt met het verwerken van gebeurtenissen. Er vindt herwaardering plaats, ze krijgen een andere betekenis. Je gaat jezelf leren aanvaarden en liefhebben. In je huidige situatie ontvang je perspectief en hoop voor je toekomst.

Vergoedingen
Er zijn werkgevers die een traject vergoeden. Dit wordt dan gezien als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden of er is een opleidingsbudget beschikbaar gesteld. Of dit voor jou van toepassing is kan je navragen bij je werkgever. Voor zelfstandige ondernemers zijn de gesprekken als kosten aftrekbaar voor de belastingdienst en is de BTW (21%) terug te vorderen. De gesprekskosten kunnen niet bij je zorgverzekering gedeclareerd worden.

Kosten
Intake à 1,5 uur: kosteloos
Vervolggesprekken à 1,5 uur: 95 euro
(inclusief 21% BTW)

telefoon

06 38 48 99 95

email

info@gesprekmetsimon.nl

Bezoekadres
Dokter van Stratenweg 6
4205 LA Gorinchem
(Parkeren kan gratis voor de deur)

Gegevens
Bankrek.nr.: NL 16 KNAB 0258 3499 99
Kvk: 73735116
BTW: NL181199816B01

© 2019 Gesprek Met Simon