Adviesgesprek

In een adviesgesprek krijg je de mogelijkheid om stil te staan bij waar je nu bent en waar je naar toe wilt. Je wordt geholpen bij het vinden van je eigen ideeën, verlangens en motieven. Het is gericht op het ontdekken en uitdiepen van wat er in jou leeft. Dit helpt je in het maken van keuzes die voor je liggen.

Situatievoorbeelden
Je staat voor een kruispunt in je leven, er zijn keuzes te maken in je werk, opleiding en/of privé. Je wilt er achter komen wat jou drijft om zo tot betere beslissingen te komen.

Er is een droom waar je nooit echt mee aan de slag bent gegaan. Je zoekt voor jezelf of het reëel is om die achterna te gaan of vast te houden aan je huidige koers.


Je ervaart dat er meer is dan je nu doet maar je weet niet zo goed wat.


Meerdere keren ben je van richting veranderd maar toch blijft er twijfel of je dat doet wat je wilt.

Wat kun je verwachten van de adviesgesprekken?
In 1 tot 3 adviesgesprekken wordt er met je stil gestaan bij je huidige situatie en waar je naar op weg bent en wilt. Over de gedachten en overwegingen die je daarbij hebt wordt doorgevraagd. Je wordt door middel van het gesprek dichter bij je basismotieven gebracht. Wat is van mijzelf, wat is mij aangeleerd en hoe werkt dit door in mijn leven? Wat houdt mij op dit moment tegen? Is het verstandigste ook altijd het juiste? Door dit soort thema’s te bespreken in het licht van je hulpvraag zal dit helpen om richting te geven en om keuzes te maken die daar bij horen. 

Vergoedingen
Er zijn werkgevers die een adviesgesprek vergoeden. Dit wordt dan gezien als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden of er is een opleidingsbudget beschikbaar gesteld. Of dit voor jou van toepassing is kan je navragen bij je werkgever. Voor zelfstandige ondernemers zijn de gesprekken als kosten aftrekbaar voor de belastingdienst en is de BTW (21%) terug te vorderen. De gesprekskosten kunnen niet bij je zorgverzekering gedeclareerd worden.

Kosten
Gesprekken à 1,5 uur: 80 euro
(inclusief 21% BTW)

telefoon

06 38 48 99 95

email

info@gesprekmetsimon.nl

Bezoekadres
Dokter van Stratenweg 6
4205 LA Gorinchem
(Parkeren kan gratis voor de deur)

Gegevens
Bankrek.nr.: NL 16 KNAB 0258 3499 99
Kvk: 73735116
BTW: NL181199816B01

© 2019 Gesprek Met Simon